Ein ting er i allefall sikkert! Feire grunnlovsdagen, og markere flagget vårt sitt 200- årsjubileum, det tek i allefall vi ansvar for. Vi tenkjer å feire i heeeile mai.🌿🇳🇴🌿 Om toga over vårt ganske land truleg ikkje får lov å marsjere etter fast rute i år heller,- så er i allefall gjengen ved HPS/SFO som vanleg godt i rute!Vi løyser det på vår måte, men meir enn det tenkjer vi ikkje å røpe heilt enda.😘❤🌿💙.I år skal vi ikkje berre feire grunnlova av 1814 på 17.mai, – vi skal markere 200-årsjubileet til flagget vårt også.
Ved Hundeidvik SFO har de i samarbeid med skolen dramatisert en musikkvideo, laget ein hage med blomkarse, produsert snurrebasser og skapt figurer av silkeleire.
Les historia om om den spennande konkurransen om å lage det beste utkastet til det norske flagget i 1821 og få gode ideer til mai aktiviteter på din SFO/AKS her:
https://www.sfonett.no/artikkel.asp?artikkelid=2911

Hundeidvik Privatskule, profile pictureKan være et bilde av barn og stårIngen bildebeskrivelse er tilgjengelig.Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Del innlegget :