Flotte selskapslokale

På Hundeidvik Grendahus kan vi tilby lokale med topp fasilitetar.

Om du skal ha bryllup, konfirmasjon, bursdagsselskap eller anna festlege lag, kan vi tilby flotte lokale. Vi har fleire lokale i forskjellige størrelsar.

Grendahussalen kan dekkast med småbord for inntil 200 personar. Gjennom samarbeid med skulen kan vi åpne opp “storsalen” og ha kapasitet for inntil 300 personar.

Om ein ønskjer god komfort  tilbyr vi sofagrupper med tilhøyrande salongbord og tepper. Dette lager ei kosleleg atmosfære og flotte rammer.  Etter å ha inntatt eit godt måtid, kan ein ta kaffeen og resten av kvelden i sofaen. Vi kan tilby fasilitetar for lyd, lys og video om det er ønskelig

Scenesalen har flott panormautsikt mot Breisundet og solnedgangen. Her kan det tilpassast for mindre grupper på 20-60 personar. Også her har vi sofagrupper som kan benyttast for kaffeservering og litt avslapping. 

Kjøkkenet er rikholdig utstyrt med komfyr, stor induksjonsovn, kjølerom og mykje tilbehør. Her kan kokken tilberede maten lokalt. Vi har servise, bestikk, forskjellige typer glass, for å dekke til middag og kaffe. 2 stk oppvasklinjer gjer at oppvasken går raskt unna.

Ta kontakt med Tor Ove Myrseth tlf: 909 28 144 for meir informasjon

Del innlegget :